Përshkrimi

Bëjmë rregullimin e oborreve me kubeza si dhe betoni (Kubeza).
Rregullimin e parqeve, bëjmë hapjen e kanalizimeve dhe ujësjellësit.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Goni Kopshtar

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Suharekë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS