Përshkrimi

Sherbime te licensuara logopedike per femijet dhe te rriturit me probleme ne te folur. Terapi muzike si metode alternative e trajtimit te crregullimeve te folurit. Seanca individuale

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Lekë Gjurgjiali

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS