Përshkrimi

MODELET E FUNDIT 2021!
* Dizajne unike dhe cilesi e garantuar.
* Printim ne Canvas (Pelhure).
* Kornize e druri.
* Ngjyra Ekologjike.
* Transporti: Kosove gratis-
Shqiperi - Maqedoni 5 deri 7€

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

CanvasprintKs

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo,Shqipëri,North Macedonia

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS