Përshkrimi

Kam pervoj pune 16 vite ne specilatete te ndryshe si dhe ushqime deti kam punuar edhe jasht vendit :greqi, mal te zi - budva , kroaci - opatia

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Baton Grezda

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS