Përshkrimi

Ne si ElektroAvdijaj Ofrojmë këto shërbime :
1. Instalime Elektrike (Punë dore).
2. Instalime Elektrike (Me material).
3. Ri Instalime Elektrike (Punë dore).
4. Ri Instalime Elektrike (Me material).
5. Intervenime (Ne rajone të aferta).
6. Montime - Priza, Ndërprerësa.
7. Montime - Llustera apo ndriques tjetër.
8. Montime - KAPEO, Kuti e siguresave apo lidhje të kutijave shpërndarëse.
9. Punojmë në objekte të vogla, të mesme dhe të mëdha.
10. Dhe shërbime tjera që mund ti hasim dhe që klientët tanë na ofrojnë.

Jeni Larg nga ne vetëm me një telefonatë ose një mesazhi në direkt

Mund te na gjeni në :
Facebook : ElektroAvdijaj
Instagram : ElektroAvdijaj
Viber : +383-46-115-758
tel : 046-115-758
Direkt në Facebook

Direkt në Instagram

Bëhu pjesë e jona!

⚡Elektr Avdijaj

Bëje Jetën Dritë

Kosovë, Istog

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ujkan Avdijaj

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Istog

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS