Përshkrimi

calcium lecitina,ka efektet e koncentrimit,memoris,hareses,si dhe kapilarëve...

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kamran Dizan

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Tetove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS