Përshkrimi

Maqina për thithje të lagështis, si dhe skanimin permes termografis per hulumtimin e rrjedhes

Japim me qira maqina të cilat bëjnë thithjen e lagështis dhe vllagës nga muret e e objekteve te ndryshum si objekte te banuara (banesa, shtepi) dhe te pa banuara (podrume, garazha, lokale, etj).

Maqinat janë profesionale dhe shumë efektive edhe ne renovime te objekteve si për glet, fasada te mbrendeshme, lyerje te mureve, etj.

Maqinat jan prodhim gjerman dhe kan efikasitet te lartë, nuk zën shume vend dhe nuk bëjnë zhurmë janë shum praktike per tu përdoruar.

Per informata shtesë 048 311 312

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Aparata kunder Lageshtisë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS