Përshkrimi

Grilli është e shkëlqyeshme për t'ju sjellë në një fundjavë të ngrohtë për të përgatitur një vakt të shëndetshëm dhe të shijshëm për familjen tuaj.
- Grilli është praktike dhe e sigurtë se do të bëjë një mjet të shkëlqyeshëm për përgatitjen e një vakti fantastik në ambiente të jashtme.
Porosit tani Fito nje Set Gratis!!
Transporti FALAS
Porosit Online Inbox & Viber +383 45 320 842
TREGU. / PRISHTINË

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Tregu.

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistrale Prishtine-Fushe

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS