Përshkrimi

blackpearl 5M e shoqëruar me një makinet #dc2000 të ardhura nga Zvicra

Çmimi 35€
Për porosi info në privat ose viber +38344412558
Bëjm transportin në Kosovë , Shqipëri dhe Maqedoni

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

blackpearl

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS