Përshkrimi

Shesim ngjyra llaqe mjete pune si dhe bejmë përzirje kompjuterike te ngjyrave te mbrendshme dhe te jashtme nga 10 dej ne 50 vite garancion
Si dhe ndihmojmë qytetaret ne gjetjen e molerave profesjonist dhe korrekt në punen qe e bëjnë

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SHTEPIA E NGJYRAVE

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS