Përshkrimi

Nese keni kontakte me investitor ne teritorin e Prishtines ,Ferizajit,Lipjanit,Vitise,Gjilanit qe ndertojn lagje mbi 10 shtepi mund te bashkpunojm dhe te keni % tuaj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Vëllezëri Ademi-ARR

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Preshevë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS