Përshkrimi

"NUR Construction" është kompani e ndërtimeve, që ka përvoj mbi 20 vjeqare të ndertimeve të ulta dhe të larta.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

NUR Construction

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS