Përshkrimi

Themelimi i Kompanise u be ne vitet e 90-a ne Gjermanin e larget te asaj kohe. Me pronar Sadik dhe vellaun e tij Remzi Sopa . Ajo nisi si nje nderrmjarje e vogel per ndertime te ulta . Me perfundimin e luftes ata si Nderrmarje u transferua ne Kosove . Ne vitin 2000 me punen dhe suksesin qe paten , firma u licensua me specializimin e Ndertimit te lart dhe Ndertim i Ulet. Selia e saj ndodhet ne Klm e 2te te magjistrales Lipjan-Prishtine. Ajo tani ka dhe fabriken e saj te Elementeve te Betonit .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

N.T.P Rexha Com

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS