Përshkrimi

Bëjmë Dezinfektimin, Dezinsektimin dhe Deratizimin profesional të objekteve biznesore, banesave private, shtëpive, etj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Dezinfektimi Profesional

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Banesat e Tregtisë - Lakrishte 10000 Pristina, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS