Përshkrimi

Kryejm te gjitha punet nga Graniti dhe Mermeri, Lapidar,Shkall,Polica per dritare ETJ.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

NTP "Mergimi"

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS