Përshkrimi

ElektroServis ERA bën servisimin e pajisjeve elektro shtepijake si dhe shitjen e tyre.
Mbushjen dhe pastrimin e klimave per vetura.
Mbushjen, shitjen dhe montimin e klimave per shtepi, zyre dhe lokal.
MIELE BOSCH SIEMENS AEG ELEKTROLUX gorenje VOSS.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Elektro Servis Era

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ukshin Kovaqica Mitrovica, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS