Përshkrimi

Fabrika per prodhimin dhe perpunimin e amballazhes se kartonit.
Bejme transportin e mallrave nga Bullgari per ne Kosov dhe anasjelltas.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

N.T.P "ABO-SI"-Prizren,Kosove

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS