Përshkrimi

Ndërtime të larta dhe të ulta, meremetime si dhe renovime të të gjitha llojeve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

MOREA construction

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Skenderaj,Mitrovic

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS