Përshkrimi

Restauranti ynë ofron ambiente familjare dhe ushqime tradicionale

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Guva Mangalem

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Berat

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS