Përshkrimi

Fati Com Bëjmë shitjen dhe transportimin e mjeteve të rënda nga Gjermania. Tel : +37744161689, +37744144896,
+491785842805. Adresa : Fushë Kosovë.

Transportim nga Gjermania

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

N.T.P FATI COM

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fushë Kosovë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS