Përshkrimi

KUJTA NTP
Kujta NTP është kompani e shitjes me pakicë dhe shumicë të matierialeve elektrike dhe ndricimit.
Ne ofrojmë modele të ndryshme të produkteve elektrike,me cilësi të garantuar dhe të kontrolluar me cmimee konkurruese dhe shërbimi profesional.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

NTP KUJTA

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS