Përshkrimi

Bëjmë përgaditjen e ushqimeve si:
Gjellëra të ndryshme,
Qyfte dhe qebapa,
Skenderbeg,
Fileto pule
Risotto-ushqim Italian( oriz me perime dhe mish),
Peshk,
Pasta,
etj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Dushkaja t-Pejë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Peje

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS