Përshkrimi

Arta Rushiti, profesioniste e Artit Konceptual dhe Artit Estetik duke filluar me vizatim bazik,pikturim.instalim dhe formulim te koncepteve.
Te gjithe nxenesit e interesuar duke filluar nga mosha 4 vjec te cilet kane talent per art, dhe duan te zhvillohen ne menyre profesionale dhe pedagogjike deri ne moshen madhore kur ata duhet te bejne parapregaditje per fakultet.
Ne mund te punojme ne menyre Individuale dhe kolektive, duke specifikuar cdo detaj te nxensave dhe intuiten e tyre , duke i rritur ne menyre kreative te jene sa me produktiv dhe te evulojne ne shprehje ,interpretim dhe menyren e te perceptuarit.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kaya's Art

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fush kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS