Përshkrimi

N.T.P. Integral është kompani e cila bënë shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit për prodhimin e mobileve.
N.T.P. Integral është kompani e cila u themelua në vitin 1982, me një traditë të gjatë në veprimtarinë saj ajo arriti një sukses të madhë në vendin tonë duke përfshirë mbi 40% të tregut të Kosovës, suksesi dhe puna e pa ndalshme e kësaj kompanie ka bërë që të shtrihet në 4 lokacione duke qenë gjithnjë e më afër konsumatorëve. Integral kryesisht bënë shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit për prodhimin e mobileve, kuzhinave dhe të gjithë pajisjeve dhe materialit tjetër pëcjellës. Ekipi mikëpritës i kësaj kompanie ju shërben në çdo kohë duke ju ofruar zgjedhje të llojllojshme për produktet që përfaqëson.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

NTP Integral

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS