Përshkrimi

NPN " Fidani - ING " është një firm e cila punon afro 20 vite në ndërtimin e projekteve të shtëpive dhe të gjitha projekteve të punëve të vrazhta, ose më mir të themi të gjitha punët e ndertimtarisë. Kualitet i garantuar dhe cilësi e garantuar. Ju ndërtoni shtëpin e ëndrrave tuaja ne iua bëjm realitet.

Për më shumë na kontaktoni në :
Facebook : NPN " Fidani - ING "
Telefon : +383/ 49 59 52 27

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

NPN " Fidani - ING "

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Drenas

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS