Përshkrimi

Mobileria Frasheri-Com ben prodhimin e gjitha llojeve te mobileve.( Kuzhina , Dhoma Gjumi , Paradhoma etj)
Produktet tona jane te Kualitetit te lart dhe çmimet me te volitshme te treg.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mobileria Frasheri-Com

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj,Fsh.Balaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS