Përshkrimi

Kompania e pastërimit "Pastërtia në shtëpinë tuaj Sh.p.k" si shërbim kryesor ka pastërimin gjeneral të shtëpiave dhe banesave. Si shërbime tjera ofrojmë: larjen e tepihave, kauqave dhe dritarëve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kaltrina Krasniqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS