Përshkrimi

Bëjmë muzikë live në darsma dhe Ahengje Familjare.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Dj-bica Bislim Ahmeti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Drenas

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS