Përshkrimi

Ceni & Guven merret me prodhimin e Skeleve dhe Shtyllave .

Ceni&Guven prodhon kater modele te Skeleve: Modeli Turk, Modeli Tobler , Modeli Italian , Modeli Italian ALPI.

Cenii& Guven prodhon Shtylla me gjatesi: 3m, 3.5m, 4m, 4.5m, 5m, 5.5m.

Tele:+383 48 805 800

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ceni&Guven

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS