Përshkrimi

Jastëk për fëmijë 2-5 vjet

Jastëku për fëmijë PANDA është menduar për fëmijët e moshës më të vogël, sepse forma e tij është veçanërisht e përshtatur për fëmijët.

Karakteristika e veçantë e jastëkut të fëmijëve është një fibër silikoni e zbrazët e veçantë e cila është sjellë në shkallën maksimale të elasticitetit në një procedurë teknologjike afatgjatë, kjo është arsyeja pse ajo përshtatet në mënyrë ideale me strukturën delikate të qafës dhe kokës së fëmijës.

Fijet silikoni në përbërjen dhe strukturën e tyre bëjnë një mjedis shumë të pafavorshëm për zhvillimin e marimangave dhe mykut. Marimangat shumë shpesh tek njerëzit, dhe veçanërisht tek fëmijët, shkaktojnë forma të ndryshme të alergjive dhe sëmundjeve kronike të frymëmarrjes.

Përbërja:

mbushës - fibër silikoni PES
mbulesë - 100% pambuk

Mirëmbajtja:

lani deri në 60 ° C me dorë ose me makinë.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Limes Limes

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

kosov

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS