Përshkrimi

Per ne
Mirë se vini tek Bunjamini për ndërtimin, renovimin, mbrojtjen si dhe sanimin e ambienteve te reja e plot jetë. Këtu per çdo projekt dhe nevojë ju ofrohet produkti adekuat. Me produktet e mira dhe me një kompetencë gjithëpërfshirëse ne ju qëndrojme përkrah para çdo veshtirësie.
Bunjamini tradicionalisht mbanë afërsi me punëkryesit dhe klientet, kështu qe i dijmë dhe i çmojmë kërkesat e tyre ne praktik. Përvoja dhe suksesi jonë ne treg na japë përgjegjësi edhe më të madhe qe ne te ardhmen dijen dhe mundesit tona kreative me shpirtin dhe me perkushtimin më të madh, të ja dhurojmë konsumatorëve tanë zgjedhjen me te mirë.
Permes teknologjisë me moderne kemi per qellim qe konsumatorëve tanë te ju ofrojmë produktet me cilësore, si dhe të kontribojmë drejt nje ambienti te shendoshë ekologjik. Në forcë vepruese dhe ide të reja do te shkojmë në rrugë te reja veprimi, gjithmonë ne sherbim te konsumatorëve tanë.
Ne jemi me deshirë per ju kudo. Bunjamini

Produktet:

Bunjamini EPS
Ngjitsa
Ngjyra
Sisteme Thermoizoluese
NGJITESA STYROPORI
NGJITESA QERAMIKE
NGJITESA QERAMIKE
FASADA MINERALE
IZOLUES
RRAFSHUES
GLET EURO TOP FINISH
EUROKOL RRAFSHUES
EURO TOP FINISH
FASADA AKRILIKE
NGJYRA TE JASHTME
NGJYRA TE MBRENDSHME
BAZAT

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bunjamini

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS