Përshkrimi

#OFROHET për #SHITJE 2 banesa në kompleksin banesorë #ENG #INVEST në lagjen #TOPHANE.

Eng invest ka ndërtim modern dhe cilësorë,ka pozitë të mirë për banim,qasje të lehtë në të gjitha pjesët e qytetit.

Banesat kanë sipërfaqe:

90.90m2(2+1)kati 7/
98.70m2(2+1)kati 2/

Çmimi me marëveshje

Per informata tjera ne numrin
+383 44 427 147 Viber WhasApp Tel .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Prona Group - Agjencion Patund

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS