Përshkrimi

Lokali gjendet afër rrugës B, rruga Uran Ajeti. Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për punë.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Endrita Vllasaliu

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Jakovë Xoxa, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS