Përshkrimi

Hidro Keramika, një biznes i vogël por me zemër të madhe.
Shtrirjen e pllakave, instalimin e ujit,instalimin e ngrohjes qendrore,dhe montimin e te gjithave elementeve te sanitaris , të gjitha të bëra me shumë dashni

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hidro Keramik

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rr. Xhelal Hajda - Toni 21000 Rahovec, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS