Përshkrimi

Bëjmë rregullimin e veturave, larjen e tyre, balansim kompjuterik, shitjen e vajërave motorike, pjesëve të veturave, polirimin e tyre si dhe riparimin e fellneve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto pjesë & Vullkanizer Adri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Prishtine,Bardhosh,Podujeve

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS