Përshkrimi

Përvoja jonë në servisimin e Opel-it ju garanton që nëse regjistroheni tek ne ju do të jeni shumë të kënaqur. Opel E Rafuna ofron më shumë se 1,000 pjesë veçanërisht për modele të vjetra dhe të reja të shërbimit Opel. Opel nuk ka qenë kurrë kaq lirë. Rripi i kokës së një motori është përgjegjës për ngarje komponente. Të prishesh rripin e kokës, është shpesh një dëm më i shtrenjtë për motorin. Prandaj duhet të kontrollohen rregullisht në intervale të përcaktuara dhe të zëvendësohet nëse është e nevojshme. Bëjmë auto bartjen 24 orë në tër territorin e Kosovës . Ju mirëpresim .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Opel E-Rafuna

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Veternik, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS