Përshkrimi

Elsa Group ofron këto shërbime : shkallë, kamina dysheme dhe fasada, kuzhina dhe banaka, banjo, pishina, dekorime memoriale, të gjitha këto të punuara nga graniti, mermeri, kuarcI, travertina, oniksi, guri gëlqeror, guri ranor, gur të çmuar dhe gjysmë të çmuar. Të gjitha këto shumë cilësore dhe me dizajne të veqanta duke e bërë kompaninë tonë lider në tregun e Kosovës dhe me gjerë.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ELSA Group

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Magjistralja Pejë-Prishtinë, Llabjan, Komuna e Pejës

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS