Përshkrimi

Përfaqësues ekskluziv i fabrikave me renome botërore KALE, Edilgres, Edilcuoghi, Campari dhe i shumë brendeve të njohura të pllakave spanjolle dhe italiane. Ne ofrojmë pllaka për banjo, pod, taras, shkallë, gur dekorativ, mozaik dhe sanitari për banjo.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

VALON QERAMIKA

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vushtrria, Prishtinë, Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS