Përshkrimi

Kryejm të gjitha sherbimet ne elektroinstalime si dhe servisimin e te gjitha pasijev te amvisris hoteleris si dhe stabilimente elektrike dhe shum sherbime tjera

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

A-Elektro A-Elektro

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS