Përshkrimi

Kompania FaktorSecurity është e specializuar ne instalime te sistemeve te ndryshme te sigurisë, nga sistemet e alarmimit kunder vjedhjes, siteme te monitorimit me kamera, siteme te menaxhimit te orareve për puntor, siteme te barrierave( rampa, kunja, tripod turnstill, acess control, brava elektrike te kombinuara dhe finerprint, etj). Smart Home, zerim profesional etj. Profesionalizem dhe cmim konkurent i gjeni tek ne. Ju mirëpresim.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

www.faktorsecurity.com

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS