Përshkrimi

  • Instalime Elektrike : Ne shtepi banimi Ne banesa dhe Lokale afariste
  • Mirëmbajtje dhe renovime
  • Montim i Kamerave

Vlerësimet

Veni Elektro

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo Polje

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS