Përshkrimi

Kryejm këto Punime:

*Rregullimin e Kopshteve me Bari Natyral dhe Artificial
*Montimin e Robotit per Kositjen e Barit
*Montimin e Sistemit te Ujitjes
*Shtruarjen e Kubzave te Betonit
*Mbjelljen e Pishave Dekorative
*Mirmbajtjen e Kopshteve
* Kopshtar
* Kositje Bari
☎️+38345594926
Fidanishtja Gartenbau Axhami

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fidanishtja Gartenbau Axhami

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS