Përshkrimi

Kompani Pastrimi - Keep it Clean

•Pastrime dhe dizenfektimi largimi i njollav
•Pastrime me makina dhe staf professional

•Kauqa •Karrika •Dyshek (Jogi)

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompani Pastrimi -Keep it Clean

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtin

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS