Përshkrimi

DJ Muzike per dasma dhe ahengje familjare me muzike profesionale,zerim me qera

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

DJ ONI

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Glogovac

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS