Përshkrimi

Dizajn Grafik
Brand (Logo)
Packaging (Paketime)
Social Media (Mirembajtje e rrjeteve sociale)
Animacione & Gif videos
Video editime
Foto editime & manipulime
Web design
Ilustrime
Fotografi (Product Photography)

Disa nga punet online:

https://dribbble.com/kushtrimhetemii

Vlerësimet

Removed user

03 February 2021

Dizajner me eksperience dhe njohuri ne kete fushe.

Kushtrim Hetemi

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS