Përshkrimi

Ndermarrja prodhuese sherbyese "NNSH- Llamarina-2" bejme punimin dhe montimin e olluqeve si dhe punojme mbulojat e shtepive, objekte te ndryshme etj. Poashtu bejme edhe shitjen e gypave metalike.

Nr kontaktues: 049-298-617, 044-226-517,049-701-546

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Rifat Ahmeti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Zhabar i Epërm

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS