Përshkrimi

Kryejm.elektro isntalime per shtepia private dhe banesore si dhe per objekte industriale me metoda bashkohore dhe me ekip profesional.

Bejm shtrirjen e tokzimit m e regullore standarde dhe pelqimeve te Kedsit.

Bejm pune energjetike dhe automatike per shetpia private dhe industriale , si dhe shtrirje e tokzimiave dhe rufepritcave me metoda dhe standarde nderkombtare si dhe matjen e tokzimave ne pergjithsi per objekte te ndryshme

Si dhe kerkoj bashkpuntor dhe teknik te elektroinstalimeve.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Besnik Hyseni

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS