Përshkrimi

Ofrojmë shërbime për planifikim, instalim dhe riparime Elektrike, multimediale, citofoni.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Elektriçisti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Siri Kodra 110, Tirana, Albania

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS