Përshkrimi

Bejm instalime te rrymes dhe rregullojm prishjet me qmime te arsyeshme dhe me profesionalizem ne gjdo vend ne kosove
Montojm bojlera prize siguresa llustera etj.
Tel.info 049 616 422
044 881 549

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Leli elektricist dhe moler Moler

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS