Përshkrimi

sherbime me uje rrymsanitari dhe kanalizim
prishtine
044202282
p/15$

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Muhamet

16 June 2023

mjehster shtepijak qe 10 vite ne shebime t eqytetarve lientave

Muhamet

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

prishtine.prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS